Shoplog | ZARA SALE

4
Zara W&B T-shirt – €12,99 naar €3,99
Zara sale is zo fijn! Vooral shirtjes die normaal zo’n tien euro duurder zijn en je nu veel goedkoper kan scoren. Helaas zijn alle kleinere maten dan ook al gauw op en nam ik dit shirt mee in een maat L. Niet erg, want ik vind het wel leuk om een shirt wat meer oversized te dragen. Dit grijze shirt lijkt mij leuk om te combineren met een zwarte destroyed jeans en fijne All Stars eronder. Lekker simpel en comfortabel. Normaal houd ik niet van teksten op shirtjes, maar voor deze prijs is het altijd fijn om een extra shirtje te hebben.

5Zara oversized sweater met lage rug – €49,99 naar €19,99
Deze sweater hebben jullie al voorbij gekomen. Ik twijfelde enorm maar heb uiteindelijk de kaartjes er toch maar afgeknipt. Ik heb nog niks wat hierop lijkt in mijn kast hangen en zoals ik al zei geeft hij mij echt dat Maja Wyh gevoel. Ook is hij enorm afgeprijsd en lekker comfortabel doordat hij zo oversized is. Met een leren legging, gehakte laarsjes en een mooie rode lippenstift kan deze sweater nog chique staan ook! Deze trui is gemaakt van 100% wol.

6
Zara New York T-shirt – €12,99 naar €3,99
Ook dit shirt zou ik normaal niet zo snel kopen, maar de prijs maakt hem een meteen een stuk leuker. Ik geef niet zoveel om shirtjes met teksten als ‘New York’ en ‘LA’ erop. Maar omdat het hier in witte letters erop staat én in spiegelbeeld vond ik het toch een leuk detail. De tekst valt niet heel erg op. Ook dit shirt hadden ze niet meer kleiner en daarom nam ik hem mee in een maat L. Niet erg, ik combineer hem met een mooie ketting en een skinny en dan vind ik het wel leuk om hem oversized te dragen.

6 reacties op ‘Shoplog | ZARA SALE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s