Cacharel Scarlett

1

Een parfum die ik al heel erg lang heb is Cacharel in de geur Scarlett. Hiervoor heb ik de oude verpakking gehad, een grote witte doosje bedrukt met een kant patroon erop. Heel erg mooi en ik heb hem met veel liefde gebruikt, tot hij op was. Met mijn verjaardag vorig jaar kreeg ik hem gelukkig opnieuw! Hij was heel erg moeilijk te verkrijgen en blijkbaar nog maar in een paar winkels te koop, met deze nieuwe verpakking. Eentje die ik helaas een stuk minder mooi vind. Hij is minder chique en hij staat niet zo mooi bij mijn andere parfums.

2Schermafbeelding 2014-12-13 om 00.07.50

3

Maar het gaat natuurlijk om de geur! En die is even heerlijk als altijd. De geur is bloemig en fris. Erg vrouwelijk en geschikt om elke dag op te doen. Ik combineer hem vaak met de bodylotion zodat de geur nóg langer blijft hangen. Zeker een favoriet, al mis ik wel de oude verpakking!

4
Bodylotion: Cacharel Scarlett | Parfum: Cacharel Scarlett

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s