HEMA Nailpolish 445

1

Vandaag laat ik jullie een heel mooi nagellakje zien: HEMA Long Lasting Nailpolish in de kleur 445. Dit is een lieve, lichtroze kleur die ontzettend mooi dekt.

2
3
4

Ik heb eerst een laagje Essence gellak gebruikt, dit onder de lamp van sensationails laten uitharden en daarna drie laagjes van de lichtroze HEMA nagellak opgedaan. Ik heb de laagjes tussendoor goed laten drogen en daarna nog een laagje van de Essence gellak gebruikt. Op deze manier blijft de nagellak heel lang zitten en krijgt het een mooie glans. Doordat de lak van Essence doorzichtig is, zie je de normale kleur wel gewoon zoals hij is. En deze kleur vind ik heel erg mooi. Hij geeft je nagels een verzorgde uitstraling. Ik heb de lak eerder al eens opgehad zonder gellak eroverheen en toen bleef deze lak ruim een week bij mij zitten (let wel: ik heb héle sterke nagels van mezelf!). Maar voor €2,95 is het niet erg om nog een extra laagje aan te brengen als hij begint te chippen.

6
7

2 reacties op ‘HEMA Nailpolish 445

  1. Hey!
    Werkt die essence gellak met lamp goed? Ik heb namelijk zo’n zachte nagels dat gel nagellak zonder lamp van Sally Hansen bij mij maar max 3 dagen blijft zitten, in tegenstelling tot 3 weken bij de meeste.. en elke maand 30 euro betalen voor gel nagels vind ik te duur.. dus de essence gellak zou een goede middenweg zijn 😉

    Like

    1. Wow wat vervelend! Vooral omdat Sally Hansen best wel duur is! Ik heb verschillende merken geprobeerd qua gelnagellak. Sensationails (waar ook mijn lamp van is) blijft enorm goed zitten. De glans is heel mooi maar je krijgt hem er heel moeilijk vanaf. Zo erg dat mijn nagels helemaal kapot waren. Ook zit er heel weinig in een potje en is het vrij duur spul (je hebt ook een cleanser en doekjes nodig). Ik heb ook van de markt geprobeerd maar dit was echt troep: mijn nagels brandde gewoon toen ik ze onder de lamp ging uitharden en de nagellak viel er na een paar dagen vanzelf af. Een vriendinnetje raadde toen essence aan. Hij heeft nu een nieuwe formule (een jaar geleden had je aparte base- en topcoat, nu gebruik je hezelfde potje). Daarmee is de formule ook een stuk beter geworden! Ik vind die van essence tot nu toe de fijnste die ik geprobeerd heb. Hij is heel betaalbaar (ook de cleanser en de doekjes), glanst heel mooi en is makkelijker te verwijderen dan die van sensationails bijvoorbeeld. Bij mij blijft hij 3 weken mooi, inclusief hele weekend werken. Ik vind het zeker een aanrader! Ik gebruik wel de sensationails lamp maar ik denk dat daar niet veel verschil in zit want is beide met UV licht. Ik probeer ze ongeveer twee minuten steeds uit te harden. Hahaha om een lang verhaal kort te maken: ik vind essence gellak zeker een aanrader! Heel betaalbaar en tot nu toe beste en fijnste resultaat XX

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s