TAG: 7 deadly sins of beauty

2
Dit is de allereerste keer dat ik een TAG invul. Ik kwam hem tegen via fashion-fever.nl en vond hem zo leuk dat ik hem ook wilde invullen! Bij deze tag ik jullie ook allemaal. Als je het leuk vind, vul hem dan in onder bij de reacties. Ik ben namelijk heel benieuwd naar jullie antwoorden!

1. HEBZUCHT – WAT IS JE GOEDKOOPSTE BEAUTY PRODUCT? EN WAT IS JE DUURSTE BEAUTY PRODUCT?
Mijn goedkoopste beauty product is mijn Essence lipliner. Die is namelijk maar €0,99! Hij is mooi mat en blijft lang zitten. Ik vind Essence een steeds fijner merk woorden en het is lekker betaalbaar. Mijn duurste beautyproduct is denk ik mijn Naked 1 palette van Urban Decay.

2. WOEDE – MET WELK PRODUCT HEB JE EEN HAAT/LIEFDE VERHOUDING?
Dit moet primer zijn. Ik heb dagen dat ik het hartstikke fijn vind om te gebruiken, omdat make-up dan langer op zijn plek blijft zitten. Maar ik heb ook genoeg dagen dat ik totaal geen zin heb om het te gebruiken en het idee heb dat het helemaal niet werkt en mijn huid er alleen maar puistjes van krijgt. Ik pak het vaak alleen als ik een feestje heb of als ik een lange dag heb waarbij mijn make-up de hele dag door mooi moet blijven zitten.

11

3. GULZIGHEID – WAT IS JE LEKKERSTE BEAUTY PRODUCT?
Ik denk Alien parfum van Thierry Mugler. Gewoon omdat deze parfum zó lekker is en heerlijk lang blijft zitten. Dit is echt een mijn beautyproducten waar ik echt een luxe gevoel van krijg.

4. GEMAKZUCHT – WELK PRODUCT VERWAARLOOS JE EEN BEETJE DOOR LUIHEID?
Bodyscrub en bodylotion. Ik moet vaker de tijd nemen om lekker te scrubben, te douchen en daarna in te smeren met bodylotion. Ik heb het vaak zo druk dat ik snel douche en deze stappen skip. Het is wel heel goed voor je huid dus eigenlijk moet ik er gewoon tijd voor maken.

1

5. IJDELHEID – WELK PRODUCT GEEFT JE HET MEESTE ZELFVERTROUWEN?
Zeker weten wenkbrauwpoeder! Ik heb lichte wenkbrauwen van mijzelf en gebruik wenkbrauwpoeder al jaren. Het geeft mijn gezicht zoveel meer karakter. Het wenkbrauwkitje van Wet ’n Wild is al jaren mijn favoriet. Ik heb inmiddels de lichtste kleur he-le-maal opgemaakt en ben aan mijn nieuwe kitje begonnen.

6. LUST – WELK PRODUCT STAAT ER NOG OP JE WISHLIST?
Nars Albatross is een product die ik ontzettend mooi en uniek vind. Hoeveel blogs ik ook afstruin om een goede dupe te vinden voor Albatross, ik ben er nog geen tegengekomen. Het zou mijn eerste Nars product zijn en ik ben erg benieuwd naar het merk!

7. AFGUNST – OP WELK PRODUCT UIT DE TOILETTAS VAN EEN VRIENDIN BEN JE STIEKEM EEN BEETJE JALOERS?
Een vriendinnetje van mij heeft meerdere Mac lippenstiften en daar ben ik wel jaloers op! Ik heb namelijk nog geen één lippenstift van Mac terwijl ik al jaren roep dat ik er eentje wil bemachtigen. Ik weet wel hoe het komt, ik spaar liever door voor een mooie YSL of Dior lippenstift omdat ik de verpakkingen van Mac lippenstiften niet zo mooi vind.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s