Grazia It-Girl!

Schermafbeelding 2015-01-19 om 19.19.26 Na elke dag artikelen te plaatsen voor jullie, wil ik vragen of jullie iets willen terug doen voor mij! Namelijk op mij stemmen voor Grazia It-Girl! Jullie weten vast wel hoe dol ik ben op tijdschriften en hoe erg ik droom van een redactieplekje over een paar maanden op stage. De winnaar mag een jaar lang voor Grazia.nl schrijven, verslagen doen van feestjes zoals onder andere Fashion Week én events bezoeken. Naast deze mooie prijzen krijg je ook nog eens fotoshoot in Grazia en een kledingcheque van My Jewellery. Klik hier om naar Grazia It-Girl te gaan en dan je je stem uitbrengen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s