Essence Superfine Eyelinerpen

1
2
essss
Do I need to say more? Deze Essence eyeliner vind ik ontzettend fijn. Fijner dat die van L’oreal of Maybelline die ik wel eens heb gehad. Hij droogt niet uit en door het scherpe puntje kun je de eyeliner precies zo zetten als je zelf wilt. Ik maak altijd een klein dun lijntje tegen mijn wimperrand aan en ga hem dan steeds verder uitbreiden tot ik hem mooi vind aan beide kanten. Met deze eyeliner gaat dat hartstikke makkelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s