Collection concealer

1
2
Een product wat je misschien wel de hype van 2014 kan noemen is de concealer van Collection. Ik geloofde er niet zo in. Concealer is namelijk voor mij gewoon een net wat dikkere foundation en om eerlijk te zijn vind ik het soms al vervelend om een laag foundation op mijn gezicht te hebben. Toch kocht ik deze concealer een tijdje terug in Londen, omdat hij omgerekend zo’n €5,00 kost. Ik heb de lichtste kleur, Fair, gekocht. Je kunt beter een lichte concealer kopen, dan highlight je je huid meteen. Ik gebruik hem onder mijn ogen en vaak ook op mijn wangen. De rode vlekjes op mijn huid zijn meteen weg. Wonderspul, deze concealer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s