Hoe gaat het nu?

Wauw, jongens! Wat een lieve reacties heb ik gekregen van jullie. Zoveel liefde!! Ik had mijn berichtje alleen op mijn eigen Facebook gepost en daar werd het ruim 6.700 keer bekeken! Ook op mijn blog had ik eergister meer dan 2.200 bezoekers in een paar uur tijd! Mijn post is gewoon viral gegaan! Ondanks al het leed is dat wel iets waar ik een stuk vrolijker door werd. Jullie zijn de allerbeste!! Dank jullie wel voor de lieve reacties, ook van alle mensen die eigenlijk helemaal niet kennen maar toch iets achter hebben gelaten. Zóveel bezoekers (een paar DUIZEND!) ondanks al dat leed; wauw!

Inmiddels heb ik een powerkuur prednison achter de rug. Ik heb een combinatie van crème en tabletten gehad. Ik vond het heel fijn dat ik in de gaten gehouden werd door mijn ouders en de doktoren. Wat ben ik blij dat ik terug ben gegaan naar de huisartsenpost. Ik wilde het eerst afwachten maar als ik door was gegaan met de oude tabletten die ik voorgeschreven had gekregen, was ik misschien een nog erger michelin mannetje geworden dan ik al was. Niet dat die slecht waren, maar ze werkten gewoon niet bij mij. Net zoals het maskertje haha. Ook ben ik blij met de oogdruppels die ik gekregen heb, want die jeukten zeg! Dat is nu ook een stuk minder gelukkig. Het is echt heel belangrijk dat als je twijfelt aan je gezondheid, dat je dan naar de dokter gaat. Zij kunnen je vertellen wat je moet doen. Wacht het niet af. Ook niet als je denkt ach, het is maar een dood simpel maskertje. Het kan iedereen namelijk gebeuren. De dokter verzekerde mij ook dat ik echt niet stom was geweest door dit te doen. Ze zag regelmatig vrouwen zo binnenkomen, maar dan met een hoofdhuid die er zo uit zag door haarverf waar ze niet tegen konden. Je kan van te voren niet weten of er ingrediënten inzitten waar je niet tegen kan. Dat merk je helaas pas als het al te laat is.

MinderMonster

Ik stuurde de rechter snapchat foto naar mijn vrienden.
Ik kreeg een hele vette zalf van de dokter.

Hij is zo dik en wit dat het net een maskertje leek; NOT AGAIN!

Dit was ik gistermorgen op weg naar de dokter. Dit is drie dagen later dan de foto die ik eerst plaatste. Zoals jullie zien zijn mijn ogen weer een heel stuk beter geworden. Vooral onder mijn ogen is het een stuk minder opgezwollen en je kan mijn oogleden ook weer zien! Het meeste vocht wat in mijn huid zat is eruit aan het gaan! Ook zijn de wonden niet meer plakkerig, wat betekent dat het aan het helen is. Door de juiste medicijnen te krijgen, zie je al meteen zoveel verschil! Mijn huid is nog heel rood en gevoelig, maar ik mag nu andere zalf gaan smeren die dit tegen zal gaan de komende dagen! Wat ben ik blij dat dit tijdelijk is en ik er niet voor altijd zo bij hoef te lopen. Hopelijk ben ik over één weekje weer mijzelf. Hoe bang ik mij eerst voelde, nu weet ik dat alles goed gaat komen. Ik zie weer een stukje van mijzelf terug als ik in de spiegel kijk en dat gevoel is zo fijn! Sinds de prednison zie ik echt een groot verschil. Ik mag nu stoppen met de prednison en heb een andere crème gekregen waardoor de korstjes min of meer van mijn huid afglijden omdat die crème zo vet is. Ik houd er waarschijnlijk ook maar weinig tot geen littekens aan over! Wel ben ik sinds gister enorm ziek geworden. Ik heb hoge koorts en ik kan slecht ademhalen, maar dit zijn denk ik deels bijwerkingen en deels omdat het gewoon heerst momenteel. Maar dan heb ik alles wel gewoon in één keer gehad.

Ik beloof jullie dat ik nooit meer ga zeuren over mijn bos krullen. Of over die paar kilo ‘te veel’. Ik weet nu dat het ook anders kan gaan en dat ik er ook voor altijd op deze manier bij had kunnen lopen. En wat stellen die paar krullen dan nou nog voor? Dat streven naar perfectie wat wij vrouwen altijd willen is iets waar ik soms enorm van kan genieten. Als mijn haar mooi gekruld is geeft het mij echt zelfvertrouwen. Ik vind mooie make-up en kleding ontzettend leuk en wil daar ook mijn beroep van maken. Maar het is ook iets wat zijn tol kan eisen en het is iets waar ik mij steeds vaker zorgen om maak in hoeverre wij vrouwen nog mee moeten doen aan het heersende schoonheidsideaal.

Als laatste: omdat ik altijd een paar weken vooruit schrijf, heb ik besloten de posts gewoon door te laten gaan. Maar als er dan over een paar dagen ineens foto’s op mijn blog online komen met mijn niet-allergische gezicht dan weten jullie dat het komt omdat ik vooruit schrijf. En nou ja, het blijft een fashion/beauty blog en dat is in eerste instantie waarom je deze blog bezoekt natuurlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s