Ultra Blush Palette

1
In Londen kocht ik ook dit super mooie palette van Make Up Revolution. De uitstraling vind ik prachtig, de prijs nog meer. Die was namelijk maar £6,00! En dat voor acht blushes. Kijk snel mee!

2
De uitstraling van het palette vind ik zoals ik net al zei ontzettend mooi. Heel strak en als je niet beter zou weten zou je denken dat dit palette al gauw £36 zou zijn in plaats van de £6 die ik ervoor betaalde. Zoals je ziet zitten er vooral warme kleuren in het palette, alleen de highlighter rechtsbovenin is een koele, lila tint.

4
Op onderstaande foto zie je de swatches van dit palette. Wat een pigment komt er vanaf zeg! Ik heb maar een klein veegje gebruikt voor dit resultaat. Zelfs de highlighter rechtsboven laat een duidelijke kleur achter. De kleur linksonder is mijn favoriet: een mooi berrykleurtje die ik in de zomer denk ik veel ga dragen. Wat zal die kleur mooi staan op een gebruinde huid!

5

Ik ben heel erg te spreken over dit mooie palette en dat voor maar omgerekend zo’n €8,00. Dat is dus maar €1,00 per blush! De strakke uitstraling van het palette maakt het helemaal af. Dit palette is te koop bij Superdrug in Engeland, maar je kan palette ook bestellen via Make Up Musthaves hier in Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s