CANDY GIFT

1
Afgelopen week werd er een enorme doos thuis bezorgd vol met SNOEPJES. Ik had ze niet besteld en dacht in eerste instantie dat ze verkeerd bezorgd waren. Tot ik de doos openmaakte en het briefje vond wat erbij zat. Geen afzender maar door de woorden op het briefje wist ik meteen van wie het was: vriendinnetje Kirsten! We kennen vast allemaal the quote ‘friends who buy you food are real friends and you should treasure them forever’. Deze quote ga ik na dit pakket maar heel letterlijk nemen, haha.

Naast een hele hoop bubbeltjesplastic zat er allemaal snoep in dat ik nog niet kende! Hoe lekker ziet die Rocky Road eruit? ‘Handmade milk chocolate coated marshmallow with real graham cracker and cashwes’. Klinkt net zo lekker als al die verpakkingen eruit zien! Ik wilde dit pakket even delen met jullie, zo weten jullie dat je bij Jamin ook lekker, Amerikaans snoep kan kopen.

2
5
3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s