Essence gel cleanser

1
Dat ik gek ben op gellak hoef ik jullie niet meer uit te leggen! Ik vind het heerlijk om tijd voor mijzelf vrij te maken en mijn nagels te doen. Nagelriemen terugduwen, een laagje gellak aanbrengen, elke kleur uit je stash kan je er tussen doen en om het af te maken nog een laagje gellak. Vaak smeer ik mijn nagelriemen nog in met Lush Lemony Flutter om deze at home manicure helemaal compleet te maken.

2
Ik heb verschillende cleaners geprobeerd nu. Het is de bedoeling dat je deze na elke keer dat je een laagje gellak hebt aangebracht en onder de lamp hebt gehouden, je daarna met de cleanser erover heen gaat om de plaklaag van de gellak af te halen. Door de cleanser erover heen te halen krijg je ook de mooie glanslaag waar ik zo gek op ben!

Ik heb de cleanser van Sensationails gebruikt. Deze is vrij duur in verhouding met het aantal ml dat in het flesje zit. Ook heb ik een merkloze van de markt geprobeerd. Je weet wel, zo eentje die je bij een nagellakstand kan kopen. Deze is wel heel fijn, maar hij hard zó erg uit dat je hij weer lastig te verwijderen is.

3
Er zit 120 ml in het flesje. Dat is vrij veel voor de kleine prijs die je betaalt! Ik betaalde voor dit flesje namelijk maar €2,59! De opening is wel vrij groot zoals je ziet, maar als je voorzichtig te werk gaat is dit geen probleem.

5

Ik vind deze cleanser tot nu toe de fijnste die ik gebruikt heb! Dit komt doordat hij precies doet wat ik van een cleanser verwacht: hij haalt de plaklaag van de gellak weg, hij laat een mooie glans achter én hij zorgt ervoor dat de gellak makkelijk te verwijderen is. En voor de prijs hoef je het gewoon niet te laten! Zo fijn dat gellak steeds betaalbaarder aan het worden is, zonder dat de kwaliteit erop achteruit gaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s