Ik zit in Berlijn!

De komende dagen zit ik in Berlijn! Dit is geregeld door de studievereniging en door school zelf. Hierdoor hebben ze voor een hele leuke mix gezorgd tussen vrije tijd en leuke seminars. Zo gaan we naar het Filmhaus: hier gaan we naar tentoonstellingen kijken over het verleden van de Duitse televisie. Ook hebben we een seminar van Wunderlist! Zo gaaf! Ik gebruik deze app al jaren en ben heel benieuwd wat ze allemaal gaan vertellen. Op diezelfde dag krijgen we ook een seminar van Music Pool Berlin. Zij bieden trainingen aan om muziekanten de nodige netwerkcontacten, informatie en opleiding te bieden. Het team ziet er lekker artistiek uit dus ik ben benieuwd wat ze ons gaan vertellen. Ook gaan we naar de Story Bunker. Dit is een kleine greep uit de dingen die we gaan doen; hier komt natuurlijk nog een verslag van online! Artikelen komen elke ochtend gewoon online, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat er een gat ontstaat op de blog.

travel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s