Blushing Heart

1
Deze blush kon ik niet laten liggen. In Londen kocht ik hem bij Superdrug en daar kostte hij maar £4,99. Het hartje heeft drie verschillende kleuren blush in zich, maar je kan ze natuurlijk ook combineren. Het hartje is goed afgekeken van Too Faced. Dit kent ook drie kleuren blush en heeft precies dezelfde hartjesvorm. Die gaat echter over de toonbank voor zo’n £30,00. Maar daarom is I Heart Make Up ook zo populair. Herinneren jullie het chocolade palette nog die ik eerder reviewde? Die was ook perfect afgekeken van Too Faced.

2
Maar dat vind ik niet erg! Ik vind het leuk dat mooie make-up steeds betaalbaarder wordt. Het hartje ziet er heel erg leuk uit vind ik. Mooie, warme tinten die je kan combineren. De glans vind ik ook erg mooi. Dit zorgt ervoor dat je wat meer gaat stralen nadat je je gezicht hebt afgepoederd.

3
Het hartje is te koop bij Superdrug in Engeland. In Nederland kan je dit hartje en andere producten van Make Up Revolution bestellen via Make Up Mustahaves.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s