Victoria’s Secret telefoonhoesje

1
Sinds ik Victoria’s Secret ken, wil ik al een telefoonhoesje ervan hebben. Elke keer als ik in de winkel was, hadden ze niet meer die ik wilde. De hoesjes die je nu vooral ziet zijn van de PINK lijn. Uiteindelijk ben ik op eBay terecht gekomen, waar ze gelukkig ook echte hoesjes verkopen! Zelfde prijs als in de winkel, maar dan veel meer keuze qua hoesjes. Ik ben uiteindelijk voor de lichtroze, hardcover versie gegaan.

2
3 Lingerie: H&M | Hoesje: Victoria’s Secret | Telefoon: iPhone 5s Gold

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s