Essence I Love Stage Eyeshadow Base

1
Eindelijk heb ik een nieuwe eyeshadow base gekocht! Een tijd lang heb ik de Urban Decay Eyeshadow Primer Poison gebruikt. Deze is súper fijn, maar helaas niet meer te koop in Nederland. Ik kreeg eerst een kleintje bij het Naked palette en later kocht ik een nieuwe, grotere flacon bij Sephora. Gelukkig heb ik een nieuwe favoriet die ook nog eens veel voordeliger is: Essence eyeshadow base.

2
De verpakking vind ik om eerlijk te zijn lelijk. Het lettertype waarmee ‘I Love Stage’ is geschreven, vind ik alles behalve luxe uitstralen. Maar het is dan ook een budgetmerk dat zich vooral richt op de wat jongere meisjes. En het gaat natuurlijk om het product zelf: want die werkt fantastisch!

Ik dip met het kwastje wat erin zit altijd wat product op mijn oogleden en op mijn wenkbrauwen. Ik laat het even intrekken en werk vervolgens met wenkbrauwpoeder mijn wenkbrauwen bij. Op deze manier blijft de poeder veel langer en mooier op zijn plek zitten. En aangezien ik vrijwel blonde wenkbrauwen van mijzelf heb, wil ik niet dat mijn donkerdere wenkbrauwpoeder alle kanten opgaat. Als ik zin heb in oogschaduw, breng ik oogschaduw aan. Deze blijft door de basis ook de hele dag zitten, zonder dat hij in de lijntjes gaat trekken. Ook een eyeliner lijn blijft muurvast op zijn plek.

3
Ik ben enorm tevreden met deze eyeshadow base van Essence. Dit is alweer de tweede keer dat ik hem koop, en ik koop niet vaak een product opnieuw. Ik vind het fijn om van verschillende merken producten te testen en dan later mijn favoriet te kiezen. Over deze was ik echter zo tevreden dat ik bij Essence blijf. De Essence eyeshadow base is te koop bij Kruidvat voor €2,59.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s