GUESS what?

1
25 3

/ Zo’n 1,5 jaar geleden kocht ik deze hele mooie GUESS tas. Ik wilde een keer een wat duurdere tas kopen. Mijn oog viel toentertijd op een Michael Kors tas. Wat ben ik achteraf blij dat ik die niet gekocht heb. Tegenwoordig zie je zóveel meisjes met neppe tassen lopen dat een echte vaak ook als nep wordt aangezien. Zo zonde! Ik ben heel blij met die exemplaar van GUESS. Ik ben gek op het printje en de kleuren zijn makkelijk te combineren. Ik draag hem vaker als echte handtas dan dat ik de lange hengsels eraan vast maak. Ondanks dat ik hem al eventjes heb blijft deze tas een favoriet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s