Perfectie: Alexander Wang Boots

Alexander Wang Kori

Het is alweer even geleden dat ik écht verliefd werd op een paar schoenen. De laatste keer dat ik dit had was met mijn Stan Smiths. Ik heb stad en land afgezocht naar mijn beauty’s, zonder succes. Uiteindelijk heb ik de suède versie op internet besteld. Sinds die dag zijn we onafscheidelijk. Yes, ik heb mijn oldskool schoenen vrijwel elke dag aan.

Maar ik denk dat Stan plaats moet gaan maken voor Alexander Wang. De cut out boots zijn namelijk zó mooi! Mijn nieuwe vrouwelijke liefdes heten Gabi, Anouck en Kori. Stuk voor stuks prachtige klassieke boots maar dan met een twist. Uit de hak is namelijk een hoekje gesneden en daar is een prachtige roségoude plaat aangebracht. Deze combinatie is echt pure perfectie! Ik heb een paar van mijn favoriete outfits op een rijtje gezet én natuurlijk heb ik ook weer zelf outfits gemaakt met deze beauty’s.

Alexander Wang Gabi


Nederlandse blogger Cindy van der Heyden combineert ze zoals ik ze ook zou doen:
lekker all black zodat de aandacht echt naar de laarsjes gaan


Andy laat zien dat je de laarsjes ook prima met blote benen kunt dragen


De Alexander Wang Kori die vrij stoer zijn worden hier gecombineerd
door Magdalena met een lief jurkje


En hier combineert ze ze met een fijne spijkerbroek en een leren jasje


Michelle Lau combineert ze weer prachtig zoals altijd


All black everything!

Schermafbeelding 2015-01-31 om 22.17.41

Outfit 1: Rokje: Primark | Shirt: Topshop | Boots: Alexander Wang
Outfit 2: Trui: Monki | Jeans: Style Moi | Rugzak: NordStrom | Boots: Alexander Wang
Outfit 3: Ketting: Swarovski | Trui: Monki | Legging: Balenciaga | Boots: Alexander Wang

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s