NEW IN: Herschel Retreat

1
Elke keer als ik mijn laptop in een gewone tas deed, scheurde die tas na een tijdje. Ik heb een MacBook Pro die al meer dan vijf jaar meegaat dus het is een vrij zwaar ding. Ik gebruikte een tijd lang een laptoptas voor mijn laptop en een gewone handtas voor mijn portemonnee, mobiel en nou ja, voor alle zooi die wij vrouwen gewoon elke dag meeslepen. Ik was al een tijdje opzoek naar een goede rugzak die ook nog eens mooi is. Eerst wilde ik een This is Paper rugzak. Zó mooi, handgemaakt maar ook een tikje over mijn budget heen. Een Fjällräven vind ik ook ontzettend mooi en praktisch maar mijn laptop zou er net wel of net niet inpassen. Uiteindelijk ben ik dus voor een Herschel gegaan! Ik was bang dat hij te groot zou zijn, ik ben immers maar een klein meisje maar dat valt reuze mee! Wat ben ik blij met deze keuze!

2

Kijk hoe mooi hij is! De zwarte tas in combinatie met de bruine leren riempjes vind ik zo mooi! Wat ik ook een heel mooi detail vind, is het logo. Er staat Herschel maar je hebt niet dat gekke vierkantje. Eerst stond dat tekentje echt symbool voor Herschel, maar nu hebben zelfs Primark rugzakken het tekentje overgenomen. Nee, dit vind ik de perfecte combinatie.

3
En dan de binnenkant. Die is ruim! Er zitten twee grote vakken in. Eentje voor al je losse spullen zoals portemonnee, agenda, pennen, etc. En het achterste vak is van héél zacht materiaal gemaakt. Dit is een vak speciaal voor je laptop. Zo hoef je ook geen hoes om je laptop te doen. Deze tas kan een 13″ en een 15″ laptop met zich meedragen. Ook vind ik de rood-witte streepjes ontzettend mooi. Geeft de tas echt een extraatje. Ook heb je nog een koord waar je de tas mee dicht kan maken bovenop. Ook kan je de tas hiermee een stuk dikker maken waardoor er nóg meer inpast.

4
Ik heb mijn tas besteld bij thegreenlittlebag. Als je voor 17.00 uur besteld, wordt hij dezelfde dag nog verzonden. De dag erop had ik hem dus al binnen. Hij zat leuk ingepakt in een doos met ‘This box contains a roman’s new best friend’. Yes, ik houd van leuke verpakkingen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s