By LouLou SLB Anaconda

1By LouLou was een merk waar ik nog nooit van had gehoord tot een vriendinnetje van mij erover vertelde. Toen ik erop ging letten, kwam dit merk steeds vaker voorbij op webshops en op blogs die ik volg. Zo weet ik dat Jiami van Lifesplash helemaal fan is van dit merk.

2
Ik houd van grote portemonnees. Ik heb zo’n vijf/zes jaar dezelfde portemonnee gebruikt. Deze kwam van River Island en was ontzettend fijn. Even groot als deze en hij had nog een klein portemonneetje aan de binnenkant voor kleingeld. Je kon er ongelooflijk veel in kwijt en dat is wat ik wil als ik een portemonnee heb. Al die kortingskaarten en pasjes wil ik bij elkaar hebben. Toen ik dus hoorde van By LouLou werd ik meteen verliefd op de designs die zij verkopen. Ook de kwaliteit is iets waar ik voor viel, want deze portemonnee is van echt leer gemaakt. Ik hoop dat deze portemonnee weer net zo lang meegaat als mijn vorige van River Island.

3
De details vind ik heel erg mooi. Ik heb de By LouLou Anaconda in het wit. Ik vind het printje erg chic en de gouden details geven hem een extraatje. Het eiffeltorentje dat eraan hangt is het kenmerk van dit merk. Er zit een extra vakje voorop met een spiegeltje. Deze is bedoeld om je telefoon in te doen. Ik heb een iPhone 5s en die past er precies in; zo krijg je meteen een idee hoe groot deze portemonnee is.

4
5
Het merk staat op de achterkant erin gedrukt. Ik vind het mooi dat het niet heel erg opvalt, maar dat het wel opvalt als je bekend bent met het merk.

6
7
De binnenkant van de portemonnee (Of Smart Little Bag) is ook een groot voordeel wat mij betreft. Aan beide kanten kun je zes pasjes bewaren en je hebt daarachter aan beide kanten een vaak om briefgeld te bewaren. Ik heb aan de ene kant spaarkaarten gedaan en aan de andere kant bewaar ik briefgeld. In het midden zit nog een ritje. Als je die open maakt heb je nog eens drie vakjes om kleingeld in te bewaren. Het streepjespatroon dat aan de binnenkant zit is ook typisch iets voor By LouLou.

8
Ik ben heel erg blij met mijn portemonnee. Ik vind het mooi dat het niet per sé een merk uitschreeuwt, zoals Michael Kors portemonnees bijvoorbeeld heel erg hebben, maar dat als je op de details let je wel kan zien dat het een By LouLou portemonnee is. Als je de deur uit moet en je hebt alleen je mobiel en wat geld nodig, is dit een perfecte oplossing.

Hoe is hij in gebruik?
Ik heb hem nu ongeveer een maand in gebruik en express gewacht met het online zetten van deze review. Je weet pas hoe fijn een portemonnee is als je hem een tijdje gebruikt hebt. Ik vind hem heel erg fijn. De grootte is perfect voor mij en ik vind hem er heel chic uitzien. Wel moet ik hem regelmatig insprayen zodat het leer mooi blijft. Ik kocht hem bij Geerlings in Venlo. Hij kost eigenlijk €69,99, maar deze was toen in de sale voor €29,99. Een super goede deal dus! Je kunt ook op de site van Duifhuizen kijken. Zij leveren namelijk aan Geerlings en hebben vaker sale.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s