Chanel en Catrice

6
2
Al een tijdje was ik op zoek naar deze mooie lippenstift van Catrice. Het is een paarse berry kleur. Helaas is deze niet bij elke Kruidvat te koop: het filiaal moet een derde schap hebben. Helaas zit die niet bij mij in de buurt en daarom kwam vriendinnetje Stephanie met de oplossing! Zij wist dat er in Sittard een derde schap zat en nam hem voor mij mee!

3
1
4
In het weekend ging ze naar de Kruidvat om deze te halen voor mij. Dank je wel, Stephanie! Toen ze hem op school aan mij overhandigde zat een ander vriendinnetje naast mij. Enthousiast zei Diede ‘Hey, die lippenstift lijkt précies op de lippenstift die ik van Chanel heb!’ We hielden ze naast elkaar en wat bleek: in eerste instantie leek het een echte dupe.

7
Zoals je op bovenste foto’s ziet komen de kleuren inderdaad héél erg overheen. De lippenstift van Catrice ruikt heel erg lekker. Dat was het eerste wat mij opviel. Ook smeert hij makkelijk en denkt hij heel goed. De lippenstift van Chanel doet mij denken aan een heel gepigmenteerde lippenbalsem; zo zacht en verzorgend voelt hij aan! Hij smeert ook heel makkelijk en de kleur blijft goed zitten, na de lunch hoefde ik hem niet meer bij te stiften. De kleur is dan wel lichtjes vervaagd, maar op een mooie manier. Yes, ik vind dat Catrice slaagt als dupe voor de test! Dank je wel Diede dat ik hem mocht lenen voor dit artikel!

5
Lippenstift: Catrice Plum | Lippenstift: Chanel Emotion
Horloge: Michael Kors | Body chain: eBay
Rings: Primark | Trui: Primark | Nagellak: Ciaté

2 reacties op ‘Chanel en Catrice

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s