CRUSH: Docs chelsea


Vroeger, toen ik nog een brugpieper was, had ik hele toffe laarsjes. Bruin, stoer, veters en een tikje groot voor zo’n klein meisje als ik toen was. Ik vond ze heel stoer staan maar al snel kreeg ik op school te horen dat het net Dr. Martens waren. En dat was toen niet wat je wilde horen. Dr. Martens stond toen voor lomp, ruig en vooral voor naar metal luisterende mannen.


Tegenwoordig lopen er veel meisjes vrolijk rond op hun Dr. Martens laarsjes. En ik moet eerlijk zeggen: ik vind het heel tof staan! Nog steeds vind ik de veterlaarsjes model af en toe een tikje lomp staan, maar het ligt er ook heel erg aan hoe je ze combineert. Mijn oog is gevallen op het chelsea model. Mijn chelsea laarsjes zijn al een hele tijd kapot, ze waren dan ook maar €20,00. Ik heb ze letterlijk elke dag gedragen tot de zool er vanaf ging.

Schermafbeelding 2015-02-14 om 19.05.50Manon combineert haar chelsea lekker casual

Schermafbeelding 2015-02-14 om 19.08.19Drew Scott laat zien dat chelsea boots niet alleen voor vrouwen zijn

Dit rode paar is ook heel tof!

Natuurlijk heb ik ook weer kledinginspiratie voor jullie bij elkaar gezocht. Zo zie je hoe ik ze zou combineren:

Schermafbeelding 2015-02-14 om 19.36.44

Nu ben ik aan het twijfelen om een keer te investeren in een goed paar chelsea boots. Ze zijn tijdloos, lopen hartstikke fijn en zijn daarbij heel makkelijk te combineren. Bij Diana van D is for Dazzle zag ik de chelsea boots. Wat combineert zij ze leuk zeg! En zij heeft ze de laatste tijd in vrijwel elke outfitpost aan, dus ze moeten wel lekker lopen! Je hebt verschillende uitvoeringen. Als ik ze koop, ga ik sowieso voor de zwarte. Dan heb ik weer een tijdloos paar erbij waar ik zeker weten nog jaren plezier van ga hebben. Wat denken jullie? Zou dit een goede investering zijn?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s