VOGUE COLLECTOR’S ITEM

Omdat Doutzen 30 jaar is geworden, viert Vogue dit met drie verschillende covers van dit supermodel. Het tijdschrift heeft verder dezelfde inhoud, maar dan een andere cover. Een echte collector’s item dus! Na even twijfelen in de boekenwinkel, wist ik dat deze cover met Phyllon en Myllena Mae het meest speciaal was.

1
Ik ben voor de linkse cover gegaan. De combinatie van zwart wit en de glimmende, gouden letters maakte deze beslissing een stuk makkelijker. Ik ben blij dat ik deze nog heb kunnen bemachtigen!

2
3
5
Hoofdredactrice Karin Swerink vertelt in de editorial over hoe veel geregel het kostte om deze editie tot dit resultaat te laten komen. “Al halverwege 2014 ontstond het plan om de verjaardag van Doutzen Kroes groots te vieren in Vogue. Ze zou 30 worden. Het moment dus om groots uit te pakken en behalve haar verjaardag ook het nieuwe modeseizoen uitbundig te vieren.”

Zo kwam het dus dat ze drie covers, drie fotografen, drie locaties (waaronder New York inclusief de kinderen en Sunnery) en drie stylisten inhuurden. Doordat Doutzen tussendoor zwanger werd, was het even twijfelen of de wilde plannen wel door zouden gaan. Het Nederlandse supermodel overtrof alle verwachtingen en was zo snel weer in shape dat alles nog beter uitpakte dan verwacht.

6
7
Het nummer is ontzettend mooi. Heel veel foto’s van Doutzen, interviews met haar vriendinnen en ze verklapt haar favoriete labels en modetrends. Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met waar Vogue eigenlijk om draait, namelijk de modewereld. Zo wordt de onlangs overleden Frans Molenaar met een prachtig stuk en bijbehorende foto’s herdacht. Als je één van de drie Vogue’s nog niet hebt kunnen bemachtigen, grijp dan je kans! Dit collector’s item is zeker een tijdschrift dat niet mag ontbreken in je collectie. Vogue kost €5,95 en dit is de maart 2015 editie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s