Starbucks at home

1
Hoe gek ik ook ben op Starbucks, er gaat niks boven een eigen gemaakte kop koffie. Als ik bij mijn ouders ben is dit vaak iets wat ik met mama samen maak.

4
Eerst giet je een laagje koffiesiroop in het glas. Douwe Egberts heeft heel veel lekkere smaken: van kaneel tot aan hazelnoot. Daarna ga je melk opschuimen en giet je dit in het glas. Zorg ervoor dat je dit doet doormiddel van een lepel die je aan de zijkant van het glas houdt. Zo giet je alles er gecontroleerd in en krijg je echt de verschillende lagen zichtbaar in het glas.

5
Daarna zet je koffie en ook dit giet je voorzichtig aan de zijkant van het glas. Je zult zien dat er een laag melk onder de schuimlaag blijft en het opgeklopte zachte laagje blijft op de koffie drijven. Als je de koffie gaat drinken kan je alles natuurlijk door elkaar roeren. Ik schep meestal het bovenste laagje er eerst vanaf en roer dan alles door elkaar. Een heerlijke homemade Starbucks die ook nog eens lekker makkelijk te maken is.

2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s