Hay Amsterdam

_DSC2831
Ik ben de laatste tijd gek op interieur design. Dit komt eigenlijk voor door Yara Michels. Haar instagram, haar blog; alles wat ze post is zó mooi! Al een tijdje was ik aan het nadenken om mooie hangers van het merk Hay te kopen. Toch vond ik ze steeds net wat te duur, want ja €20,00 voor een paar hangertjes terwijl je de hangertjes gewoon in je kast hangt en ze eigenlijk niet ziet?

_DSC2847
_DSC2846kopie

Zo dacht ik eerst ook. Maar ik heb een kledingrek waar ik een paar van mijn favoriete kledingstukken aan heb hangen. Dit is meer een soort pronkstukje in mijn kamer dan dat het echt functioneel is. Ik had er simpele zwarte hangertjes aanhangen, maar ik vond dat het tijd werd voor iets anders. En deze zijn perfect! Wit, stevig en het gedraaide vind ik een mooi detail.

_DSC2832
_DSC2863
Wat ik ook erg leuk vind om te doen is een hangertje aan de muur hangen met daaraan mijn favoriete tijdschrift! Ziet er en leuk uit en mijn liefde voor magazines laat ik zo toch nog terugkomen in mijn kamer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s