Victoria’s Secret Honeysuckle Jasmine

1
A little bit of sexy, maar dat is Victoria’s Secret ook niet waar? Alles wat het merk doet en uitstraalt past zo perfect bij elkaar. Net zoals uit het niets een Swim Special uitzenden die vanavond op CBS te zien is! Yes, dit vraagt gewoon om een sexy blogpost!

2
De bodysplashes van Victoria’s Secret zijn vooral voor degene bedoeld die niet van hele zware geuren houden. Een bodysplash is namelijk nóg lichter dan een eau de toilette. En dat is fijn als je gewoon een vleugje van een geur op wil hebben.

Dit is de geur Honeysuckle Jasmine. Een geur die naar een fris boeket ruikt met lichte jasmijn geur. Deze geur je volgens het lingeriemerk het ultieme luxegevoel. Ook bevat Honeysuckle Jasmine aloë vera en kalmerende ingrediënten zoals kamille.

Ik vind de geur inderdaad heel fris en verzorgend! Hij is bloemig en vrouwelijk; precies waar ik van houd en hoe ik wil ruiken. Je moet van de jasmijn geur houden want die steekt er echt bovenuit, maar als je daarvan houdt zit je met deze bodysplash zeker goed! Ze zijn regelmatig te koop bij de Etos, maar ook bij de Victoria’s Secret stand op Schiphol (deze zit gewoon voor de douane).

Vergeet vanavond niet naar de swim show te kijken op CBS!

Een reactie op “Victoria’s Secret Honeysuckle Jasmine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s