Latest obsession: earrings

Mijn eerste paar gaatjes in mijn oren kreeg ik toen ik een jaar of vier was. Samen met mijn ouders ging ik naar de juwelier om ze te laten schieten. Ik wilde het hartstikke graag en zat er dan ook helemaal klaar voor. De vrouw pakte het pistool en zei tegen mij ‘het gaat wel pijn doen, he’. Tegen een klein meisje is dat niet slim om te zeggen. Ik durfde niet meer. We reden weer naar huis, zonder mooie oorbellen in mijn oren. Eenmaal thuis begon ik toch weer te zeuren. ’s Middags zijn we naar een andere juwelier gegaan en ik gaf geen kik. Blij dat ik was met mijn nieuwe oorbellen!

Na een paar jaar begon het weer te kriebelen en in groep zeven liet ik mijn tweede paar gaatjes schieten. Op de middelbare school eentje in het midden van mijn oor en afgelopen week mocht ik een derde en vierde gaatje toevoegen aan mijn linker oor! Ze moeten nog vijf weken genezen, maar tot die tijd kan ik dus wel voor leuke oorbel combinaties gaan kijken. Ik heb een paar merken gevonden waar ik verliefd op ben geworden. Bereid je voor op veel minimalistische oorbel combinaties.


monocrafft 1

 

deel 2

Een reactie op “Latest obsession: earrings

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s