Sand and feathers

121

Ken je de liquid sand hype nog van zo’n twee jaar geleden? Ik ben hem nog niet vergeten! Ik vind de combinatie van matte en glinsterende korreltjes nog steeds super mooi! In het ene licht lijkt het lakje heel mat, in het andere licht is het een echte glitterbom. Ik houd van deze veelzijdige en aparte lakjes!

220
3

4

Zoals je ziet zijn het echt korreltjes op je nagels. Doordat ze mat zijn droogt de lak heel erg snel. Nóg een pluspunt dus! Met twee laagjes is deze lak meer dan dekkend. Ik heb mijn nagels kort geveild zoals je ziet. Ik ben de laatste helemaal into de korte nagels! Ik lak ze wel vaak met gellak, zodat je nog steeds dat classy, glanzende effect hebt. P2 is te koop in Duitsland bij de DM drogist.

Body chain: eBay | Ringen: H&M en Primark | Metallic tattoo: Primark | Veertje: Of Ais

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s