Xenos letterbanner

1
Een van de grootste trends nu op het gebied van interieur zijn de letterbanners. Dit zijn slingers met mooie quotes om je muur op te vrolijken. Omdat je de slinger zelf in elkaar kan zetten, kan je je eigen zinnetjes maken. Als je na een tijd de quote op je muur zat bent, verander je hem weer in een andere quote die je op dat moment mooi vind.

2
In de set zitten 92 letters, cijfers en symbolen! Je kunt dus veel zinnetjes ermee maken en deze zinnetjes meteen opleuken door middel van een huisje, een hartje of zelfs een hashtag.

9
Bovenste twee zinnetjes maakte ik met de letters. Stay humble is een van mijn favoriete quotes. Lekker kort maar het zegt zoveel over mijzelf. Ik denk dat je bescheiden moet blijven. Niet te druk moet maken om wat anderen van je denken en het goede uit jezelf halen. Het hartje vond ik een leuke toevoeging aan de quote!

Je maakt de slinger door de gaatjes eruit te prikken en de letters aan elkaar te maken door middel van een splitpen. Deze zitten gewoon in het pakket erbij. Ik heb ze aan de muur bevestigd door op de achterkant een plakbandje dubbel te vouwen zodat het plakbandje aan twee kanten plakt. Zo zie je geen plakband zitten en kun je hem ook weer makkelijk los krijgen van de muur.

3
Xenos verkoopt de letterbanners in twee verschillende kleuren: karton/bruin en zilver. Beide varianten vind ik iets hebben! Je zou ze zelf ook nog kunnen stylen door bijvoorbeeld op een paar letters glitters te sprenkelen of ze in een ander kleurtje te verven. Je betaalt voor een totaalpakketje €5,00 wat ik een hele goede deal vind. Op veel woonsites betaal je al gauw het driedubbele voor deze slinger. Zeker een aanrader dus als je deze designtrend net zo leuk vind als ik!

3 reacties op ‘Xenos letterbanner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s