Dip N Dye

3
Canvas tassen: ik ben er gek op! Ik heb verschillende tassen van verschillende merken inmiddels verzameld. Maar geen een is zo mooi als deze! Via Instagram kwam ik het merk Dip N Dye tegen: handgemaakte tassen met verschillende designs.

1
Zoals je ziet heeft deze tas geen standaard design. En dat is wat ik zo leuk vind aan deze handmade tassen: geen één is precies hetzelfde. De hengsels zijn precies lang genoeg. Je kunt kiezen uit verschillende designs en een vriendinnetje van mij heeft zelfs een zwart met fel roze designs kunnen bestellen. Dat is fijne aan zelfgemaakte tassen: je kan overleggen met de persoon die de tassen maakt.

5
4
Ik ben gek op het speciale designs. Het is geen tas die je zomaar in de winkel kan kopen en ik vind de kleurencombinatie heel erg tof. Het kaartje dat erbij zit vind ik ook een mooi detail: het laat zien dat er echt aandacht besteed is aan de tas. Ik draag hem met veel plezier! Een tas bestel je al voor €9,00 inclusief verzendkosten op Dip N Dye.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s