OORBELLEN: inspired

5

Ik heb jullie laatst de oorbellenlijn van Monocrafft laten zien. €85,00 heb ik helaas niet liggen voor een van deze prachtige ontwerpen. Ik liet de oorbel aan mijn vader zien en toen ik aan het werken was heeft hij hem nagemaakt! Zo lief!

6

Zoals je ziet is het niet een hele standaard oorbel. Ik heb al meerdere keren de vraag gehad hoe je hem in je oor krijgt. Het pinnetje dat horizontaal op het rondje ligt, maak je los. Die steek je door het eerste gaatje van je oor, maar dan van achter naar voren. Het pinnetje komt er voor weer uit en dan haal je die door het tweede gaatje, van voor naar achter. Het kettinkje trek je door je oor en dan maak je het pinnetje weer vast zoals in het begin. Je haalt hem dus weer door het kleine rondje. Misschien dat je het snapt met onderstaande foto erbij! Daar zie je ook dat de oorbel door twee gaatjes gaat. Je kan hem ook gewoon door één gaatje dragen, maar dit effect vind ik veel specialer.

111klaarMisschien leuk om ook maar meteen mijn andere oor te laten zien. Daar zit namelijk ook wat earcandy in op het moment. Ik heb drie zilveren ringetjes gekocht bij de piercingshop. Ze zijn niet allemaal hetzelfde formaat. Die in het tweede gaatje zit is namelijk een klein beetje kleiner. Op deze manier hangt het onderste ringetje recht in plaats van scheef. Ik vind dit een heel speciaal en een beetje edgy effect geven. Het is eigenlijk heel simpel te maken en dat vind ik er ook zo leuk aan. Ik kwam het idee per toeval op Pinterest tegen. In het midden van mijn oor heb ik nog een piercing met twee bolletjes. Ik vind de combinatie aan beide kanten heel leuk. Het zijn aparte combinaties maar worden wel één geheel doordat het allemaal rondjes zijn.

Ik ben heel blij met mijn nieuwe oorbellen en vind het heel lief dat papa de Monocrafft look-a-like heeft gemaakt voor mij. Ik kan niet wachten tot ik over vier weekjes mijn derde en vierde gaatje mag vervangen om daar ook wat nieuwe oorbellen doorheen te prikken. Wat vinden jullie van deze minimalistische oorbellen trend?

4 reacties op ‘OORBELLEN: inspired

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s