Herschel Retreat

retreat deel 1

/ Mijn favoriete tas is deze rugzak van Herschel. Een kleine investering, maar ik weet zeker dat deze tas jaren mee zal gaan. Ik vind de zwarte tas in combinatie met de bruine, leren bandjes een erg mooie combinatie. Ook aan de binnenkant van de tas is zoals je op de foto ziet aandacht besteed. Wit met rode streepjes zijn deze. Hij heeft een apart vak met een hele zachte voering, die speciaal bedoeld is voor je laptop. Perfecte tas dus om elke dag mee naar school te nemen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s