Essence The Lash Curler

1
2
catrice mascara
Tsja, wat kan ik zeggen? Deze mascara doet niet heel veel voor mijn wimpers. Hij maakt ze wat langer maar daar is dan ook alles mee gezegd. Geen spannend, mooi gekruld resultaat helaas. Het kwastje draait rond doordat de doorzichtige huls los zit. Leuk idee maar totaal onnodig. Het heeft geen toegevoegde waarde. Ach, voor die paar euro is het geen weggegooid geld! Maar ik zou eerder gaan voor de Essence Lash Princess Mascara gaan; dat effect was wel heel mooi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s