OORBELLEN: Minimalistic

2
In deze post vertelde ik al over mijn liefde voor minimalistische oorbellen. Ik merk dat ze in Nederland nog vrij lastig te krijgen zijn voor een betaalbaar prijsje, vandaar dat ik op zoek ging op eBay!

3
De oorbellen hebben geen sluiting. Het lange gedeelte van de oorbel pin je door je oor tot het gele stukje in je oor zit. Ik vind het een leuk effect dat de voorkant een wat dikker staafje heeft en de achterkant juist wat langer is. Een roze gouden versie van deze oorbellen lijkt mij ook heel mooi!

Ik kocht dit paar oorbellen voor zo’n twee dollar bij deze verkoper. Het duurt een paar weekjes voor je ze binnen hebt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s