Essence All About Matt!

essence
Sinds ik een allergische reactie heb gehad op een maskertje, ben ik extra voorzichtig met wat ik op mijn huid smeer. Een foundation waar ik puistjes van krijg? Die moet ik helaas meteen weggooien. Mijn huid is gewoon heel gevoelig en daardoor is de zoektocht naar een goed product oneindig. Ik probeer eerst de goedkope producten uit en ga dan steeds een stapje duurder. Vind het namelijk zo zonde als ik dadelijk een Chanel foundation koop van bijna €50,00 en dat dan blijkt dat ik daar niet tegen kan. En als iets wat goedkoper is werkt, waarom zou ik daar dan niet bij blijven toch?

21
Daarom nam ik de Essence all about matt mee. Een prima compact powder. Er zit 8 gram in het product. Ik breng eerst mijn foundation aan en breng daarna met een poederkwast een laagje van de poeder aan. Op deze manier blijft je foundation lang zitten en voorkom je dat hij gaat glimmen. Ik vind deze poeder gewoon prima! Hij doet wat hij moet doen. Ik vind de uitstraling niet per sé mooi maar voor het geld dat ik ervoor betaalde hoeft dat ook niet voor mij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s