NEW IN: Rugzak

4
De zoektocht naar de perfecte rugzak konden jullie al een tijdje volgen. Laatst kocht ik mijn Herschel Retreat, een super fijne rugzak maar dan wel voor school. Ik zocht er nog eentje die ik lekker mee kan nemen als ik de stad in ga, in plaats van een handtas. Ik vind rugzakken namelijk zo leuk staan!

5
1
En deze vond ik bij een van mijn favoriete winkels: Primark. Ik werk er in het weekend dus van te voren loop ik vaak nog even een rondje door de winkel om de nieuwe artikelen af te gaan. Eenmaal bij de tassen aangekomen zag ik deze hangen. Wat een plaatje! Mooier dan de rugzakken die ik de afgelopen weken bij Pull and Bear en New Look had zien hangen. Hij heeft de perfecte grootte, gouden details en de zwarte ribbels aan de zijkant en op de flap vind ik de rugzak iets extra’s geven.

6 7

De rugzak heeft aan de zijkant een vakje met een rits en binnenin een groot vak. Als je de flap openmaakt heb je nog een koord waardoor je dubbel zoveel moeite moet doen om de rugzak open te krijgen. Misschien vervelend op het eerste gezicht, maar als je je bedenkt dat zakkenrollers dus ook dubbel zoveel moeite moeten doen vind je die moeite misschien wat minder erg. Dat vind ik een nadeel aan een rugzak, je ziet niet wat er achter je gebeurd. Niet alleen ik, maar ook zakkenrollers, zijn fan van dit accessoire op iemands rug.

2 3

Ik vind het leuk om de rugzak te combineren met een oversized jas, zoals ik hierboven heb gedaan. Ik heb de bandjes niet heel lang gemaakt, waardoor hij op het midden van mijn rug hangt. In de zomer lijkt het mij heel leuk om de rugzak te dragen met een shortje, wit shirt en korte laarsjes! Ik krijg helemaal zin in festivals als ik hieraan denk! De rugzak ligt nu in de winkels van Primark en kost €13,00. Wat vinden jullie van de rugzak?

Een reactie op “NEW IN: Rugzak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s