OPI Visions Of Love

7
5

Ik moet eerlijk bekennen, de swatchfoto’s heb ik pas gemaakt toen het lakje al ruim een week op mijn nagels zat. Vandaar de uitgroei onderin bij mijn nagelriemen (mijn nagels groeien enorm snel). Maar dit laat meteen wel zien hoe goed de houdbaarheid is van dit lakje. Ik heb het lakje natuurlijk weer tussen twee laagjes Essence gel lak gedaan. Je nagellak blijft daardoor ruim twee weken perfect zitten en het glanst gewoon heel erg mooi.

1
6
Visions Of Love komt uit de Mariah Carey collectie van 2013. Een prachtig dieprode lak. Hij staat ontzettend chique en vooral in combinatie met gouden sieraden ben ik gek op deze lak. Doordat hij wat donkerder is, komt de glans van de Essence gellak nog beter tot zijn recht.

2
3
4
Ik kocht mijn lakje bij de Big Bazaar. Daar zijn OPI lakjes veel goedkoper en ze verkopen er vaak oude collecties. Leuk om op deze manier een limited edition lakje te bemachtigen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s