Jelly Beans – Dare To Compare

1

Dit is geen gewoon pakje met wat Jelly Beans erin. Als dat het was, had ik het echt niet op mijn blog gepost. Dit is iets wat mij aan Harry Potter en aan een geweldig nieuw drankspelletje doet denken.

2

In het pakje zitten namelijk verschillende soorten Jelly Beans. Zo heb je een paar lichtgele erin zitten. Je pakt er eentje maar je weet niet welke smaak het is. Het kan dus zomaar zijn dat je op een heerlijke popcorn jelly bean aan het kauwen bent óf je hebt pech en de lichtgele jelly bean smaakt naar rotte eieren. De oranje jelly bean stop je ook niet zomaar in je mond: deze smaakt of heerlijk naar een verse perzik maar het zou ook zomaar kunnen dat je ineens de smaak van jawel, kots, in je mond krijgt.

4

3
5

Dit zijn de smaken die in het doosje zitten. We hebben de grootste lol gehad om dit spel te spelen, vandaar dat ik het heel graag met jullie wilde delen! Je kan er een drankspelletje van maken: als je een vieze jelly bean hebt, mag je het wegspoelen met een glas wijn. Heel leuk om te doen, dit spel. Je kan Jelly Beans – Dare To Compare kopen bij Jamin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s