Brandy Melville

1
Een paar weken geleden was ik paar dagen in Berlijn met school. We hadden tussendoor zo’n twee uur vrijetijd. Na een lekkere burger bij The Sixties besloot ik af te rekenen en nog eventjes de straten door te lopen. We waren namelijk in een superleuk buurtje beland!

2
Na een rondje gelopen te hebben zag ik een grote muur met daarop een aantal merken. En daar stond ook een van mijn favoriete winkels Brandy Melville bij! Ik liep het straatje in en waande mij ineens in een soort van Italië. Een heel schattig straatje, met een mooie vijver en ik zag allemaal kleine balkonnetjes toen ik naar boven keek. Na eventjes gelopen te hebben zag ik de Brandy liggen, een vrij groot filiaal zelfs! Maar als je de winkel in Amsterdam gewend bent, is elke winkel ruim.

Sorry voor de kreukels: hij heeft dus de hele reis in het zakje gezeten. Zoals je ziet is het een vrij simpel truitje. Hij is een beetje cropped, heeft een ronde hals en verticale strepen. Ik houd van deze simpele tops! Daarbij is hij heel erg zacht: iets waar de stoffen van Brandy Melville bekend om staan.

3
4
Brandy Melville zit ook in Amsterdam. Ik betaalde €18,00 voor dit truitje (er was uitverkoop!)

2 reacties op ‘Brandy Melville

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s