TheLineUp

Zweedse bloggers, ik kan er geen genoeg van krijgen. Vandaag laat ik mijn favoriete duo zien: TheLineUp. Deze twee meiden zijn 18 jaar maar hebben een enorm goed gevoel voor stijl. En wat zijn het knappe meisjes zeg! De twee maken samen youtube video’s. Je ziet dat ze er heel veel werk in stoppen en hun stijl van filmen vind ik echt heel mooi. Ik heb mijn favoriete video’s en favoriete instagramfoto’s van de twee op een rijtje gezet. De filmpjes duren nooit zo lang, dus het blijft boeiend om naar te kijken!

4

5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s