SHOPLOG – Zomer shirtjes

Een paar dagen geleden dook ik met mama even de stad in. Natuurlijk gingen we even bij Primark naar binnen. Ik heb een paar zomer shirtjes gescoord, voor maar een paar euro! Later ben ik ook even naar H&M en Pull & Bear gegaan, waar ook een paar items vandaan komen. Kijk snel meer naar mijn geshopte spulletjes.

10
9Pull & Bear shirt – €9,99
Dit shirtje zag ik al eerder in Eindhoven bij de Pull & Bear. De paspop had hem aan en ik vond de tekst zo lief. Normaal heb ik niks met shirtjes met teksten, al helemaal niet met schattige teksten. Deze deed mij echter zó erg aan Brandy Melville denken dat ik hem wel mee moest nemen. Ook voor de prijs kon ik hem niet laten liggen. Leuk om te combineren met een zwarte skaterskirt of van de zomer met een shortje. Bij Pull & Bear hadden ze veel shirtjes hangen die mij aan Brandy Melville deden denken.

2
Primark shirt – €4,00
Ook dit gestreepte shirt deed mij denken aan Brandy Melville. Zij staan immers bekend om de gestreepte shirtjes waarvan de hals één kleur is. De combinatie rood met wit vind ik hartstikke leuk. Leuk om in een hoge taillebroek te stoppen. Dit shirtje nam ik mee voor maar €4,00.

3Primark shirt – €4,00
Uit dezelfde lijn nam ik ook de zwart witte variant mee. De strepen liggen net iets verder uit elkaar dan bij de rood/witte variant. Ook hier is de lijn bij de hals één kleur.

4Primark shirt – €8,00
Als laatste kocht ik dit shirt bij Primark. Het stof is heel erg zacht. Het is een shirt dat wat luxer is dan we van Primark gewend zijn. De stof is namelijk met de hand geverfd, wat betekent dat je hem eerst een keertje moet wassen voordat je hem aandoet. Nu doe ik dat vaak toch al als ik iets nieuws heb gekocht, maar het is fijn dat ze je nog een keer waarschuwen. De kleuren kunnen namelijk veranderen omdat het zo’n uniek product is. Ik vind het effect heel erg leuk en was al een tijdje op zoek naar een shirt dat een beetje dat edgy gevoel gaf, zonder dat het een bandshirt zou zijn. De mouwtjes kun je oprollen. Dit shirt nam ik mee voor €8,00.

4x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s