HUGE Girlcrush: Vanessa Hong

Vanessa Hong zegt je misschien niet zoveel, maar The Haute Pursuit waarschijnlijk dan weer wel. Vanessa volg ik al jaren. Haar stijl past perfect bij haar. Ze ademt gewoon een en al die minimalistische, edgy, clean stijl uit. Ik kan het gewoon niet anders omschrijven haha. Haar Aziatische uiterlijk in combinatie met het platinablonde haar vind ik haar prachtig staan. Ook runt ze haar eigen webshop: THPShop met de meest perfecte sieraden. Onderaan de post heb ik mijn favorieten natuurlijk weer voor je uitgezocht! Kijk eerst mee naar mijn favoriete outfits van Vanessa!h

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s