Sephora Meet Me At Midnight

Toen Sephora weg ging in Nederland, ging dat samen met een enorme sale. Naast een paar blushes, oogpotloden en mascara nam ik ook deze prachtige oogschaduw mee. Het is Meet Me At Midnight, kleur 86.

1
4
Uiterlijk
Deze mono oogschaduw ziet er mooi uit vind ik. Ik ben normaal niet zo’n fan van mono’s. Je gooit ze ergens neer in je stash en na een hele tijd vind je ze pas weer. Bij een palette heb je alle kleuren bij de hand en weet je dat je de kleuren goed met elkaar kunt mixen zonder dat het gek staat. Bij een mono moet je zelf de overige kleuren vinden om je look compleet te maken. Gelukkig is dat geen probleem, want deze donkergrijze kleur staat vrijwel overal bij!

Wat ik ook zo mooi vind is de minimalistische uitstraling. Hij is lekker clean en zwart. De bovenkant is doorzichtig waardoor je makkelijk kunt zien welke kleur je pakt, zonder dat je het doosje open hoeft te maken. Een pluspunt! Ook is het logo van Sephora in de oogschaduw geprest. Dit vind ik een heel mooi, luxe effect geven. Het doet mij denken aan Dior, die dit altijd bij haar lippenstiften doet.

5
6
Swatches
Hier beneden zie je hoe de swatches eruit zien van deze oogschaduw. Dit is een klein veegje. Je kan het pigment heel goed opbouwen, wat ik erg fijn vind werken. Zo gebruik je nooit te veel van de oogschaduw. Deze oogschaduw is de perfecte kleur om te blenden in de crease. Ook zie je hier de glitter die erin zit goed tot zijn recht komen. Er zit namelijk een zilveren glitter in, waardoor de oogschaduw echt een koele ondertoon heeft. Wat ik ook erg fijn vind is dat deze glitter geen overspray is. Hoe vaak je de kleur ook gebruikt, hij blijft de zilveren glitter houden.

2
3
Sephora vind je gelukkig nog wel in het buitenland en is ook te bestellen via de website.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s