HM LOVES COACHELLA

Dinsdag liep ik even snel met een vriendinnetje de H&M binnen. Ik keek tussen de schappen en zag ineens twee artikelen hangen van de Coachella collectie! Ik dacht dat hij officieel vandaag pas uit zou komen, maar dit bleek dus al een paar daagjes eerder te zijn. Ik ben op internet gaan zoeken naar mijn favorieten en dat zijn de onderstaande geworden. Natuurlijk heb ik ook weer kledingsetjes gemaakt, zoals je van mij gewend bent! Ik ben verliefd op deze collectie. Lekker bohemien en festivalproof! Vooral de kanten, rode jurk zou ik graag in mijn kast hebben willen hangen.


hm coachella 1

hm coachella

Schermafbeelding 2015-03-25 om 17.23.44Schermafbeelding 2015-03-25 om 17.31.14
Bronnen foto’s: www.closermag.fr closermag/H&M/Fashiongonerogue/Nesze

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s