Haar mayonaise

1
Haar mayonnaise is precies zoals het klinkt: lekkere vette frietsaus voor in je haar. Het product is een masker voor in je haar en je kunt het op meerdere manieren gebruiken. Benieuwd naar de mayonaise? Lees dan snel verder!

2
Dit is hoe het eruit ziet: geel en dik. Je krijgt bijna zin om je frietjes erin te dippen. Ik heb deze pot nu al een aantal jaar in mijn bezit, je ziet hoe zuinig hij in gebruik is. Haar mayonaise is vooral een aanrader als je net zoals ik een enorme bos krullen hebt. Dit masker wordt dan ook vooral in afrowinkels verkocht.

Hoe gebruik je het?
Er zijn verschillende manieren om je haar onder te dompelen met dit product. Als ik snel een boost wil, skip ik de conditioner en gebruik ik dit. Als ik echt een deep treatment wil breng ik het masker op droog haar aan. Ik laat het zo’n halfuur intrekken met een handdoek op mijn hoofd. Daarna spoel ik het uit en was ik mijn haar. Het masker ruikt heel sterk waardoor het belangrijk is om het daarna goed te wassen met een shampoo. Als je het uitgespoeld hebt voelt je haar zacht aan en veel dikker. Ik denk dat het masker te voedend is als je stijl haar hebt, maar voor krullen is dit zeker een uitkomst!

3 reacties op ‘Haar mayonaise

    1. Hihi ja, is echt een product voor afro haar eigenlijk! Mascha van Beautygloss heeft ook stijl haar maar is er ook enthousiast over, een paar jaar geleden heeft ze er een artikel over geschreven. Maar ikzelf denk dat het masker net iets te vet is voor stijl haar! 🙂

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s