ADIAS x PHARRELL


Dat mijn Stan Smith’s mijn lievelingsschoenen is je vast niet ontgaan. Sinds ik blog, komen deze beauty’s al regelmatig voorbij. Ook heb ik ze vrijwel dagelijks aan mijn voeten pronken. Naast dat ze super fijn lopen vind ik de oldskool uitstraling gewoon ontzettend tof. Helaas zie ik nu steeds vaker de jongere meisjes ook op deze witte sneaker rond paraderen, waardoor ik heel blij ben dat Adidas nieuwe pareltjes aan zijn collectie heeft toegevoegd! Dit keer niet in samenwerking met tennisser Stan Smith, maar met zanger Pharrell!

Zelf heb ik maar weinig met Pharrell. Van zijn liedje happy word ik niet vrolijk, maar ontwerpen kan deze man wel. Maar liefst 50 kleuren bracht hij in samenwerking met het sportmerk op de markt. Vandaag laat ik mijn favoriete kleurtjes zien én maak ik natuurlijk weer wat outfits voor jullie.
Schermafbeelding 2015-03-30 om 16.31.29

1: Shirt: Born For Trouble | Short: River Island | Nagellak: OPI Dating A Royal
2: Shirt: Enza Costa | Rokje: Maison Kitsuné | Snoep: Reese’s
3: Shirt: Blackfive | Jeans: Armani Jeans | Tas: Nike

Schermafbeelding 2015-03-30 om 16.43.58

1: Jurkje: Ted Baker | Jas: LucLuc | Oorbellen: Overstock
2: Shirt: J Crew | Shorts: Zalando | Lipstick: NARS
3: Shirt: Victoria’s Secret | Short: Balmain | Smoothie: Bosbessen


Bron sneakerfoto’s: UrbanOutfitters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s