H&M Blusher Brush

1
Al een paar jaar gebruik ik een schuin afgesneden bronzerkwast van HEMA. Met deze kwast kan ik perfect bronzer aanbrengen op de plek waar ik het wil hebben: precies onder mijn jukbeenderen. Op deze manier breng je schaduw aan waardoor je gezicht veel meer karakter krijgt én een stuk smaller lijkt. Ik gebruik altijd de kleur Taupe van NYX om te shapen. Deze heeft een grijze ondertoon waardoor het echt op schaduw lijkt. Hierdoor heb je geen twee oranje strepen op je wangen.

Omdat deze haartjes begon te verliezen, was ik op zoek naar een nieuwe kwast. Deze van H&M sprak mij meteen aan: wat een mooie verpakking! De gouden huls ziet er heel luxe uit en ook de verpakking er omheen vind ik de kwast een chique uitstraling geven.

3
De haartjes zijn lekker zacht en de kwast is niet rond, maar plat. Hierdoor kan je heel precies werken. Hij is niet schuin afgesneden, maar een beetje in een boog. Ik zie steeds vaker dit soort kwasten om bronzer aan te brengen, vooral bij de Amerikaanse youtubers die ik volg, dat ik het het wel het proberen waard vond!

4
Ik zal maar meteen met een negatief punt beginnen, dan hebben we dat gehad. De kwast is niet erg handig om mee te nemen. Ik heb Real Techniques kwasten die in een handig opbergmapje zaten. Hier kan je kwasten insteken, maar het mapje is niet gemaakt voor zo’n grote ronde kwast. Dit vind ik een minpuntje. Als je je kwasten gewoon in bijvoorbeeld een mooi vaasje hebt staan, dan is het geen probleem. Ik reis echter een paar keer in de week waardoor ik mijn kwasten en mijn make-up steeds op en neer moet slepen.

Maar áls hij eenmaal is uitgestald, bijvoorbeeld bij mijn ouders thuis op mijn kaptafel, dan staat hij prachtig. Het goud staat heel chic en mooi bij mijn lippenstiften in gouden huls.

6
Verder werkt hij precies zoals het moet: hij brengt de bronzer net zo fijn aan als een schuin afgesneden kwast. De kwast heeft hele zachte haartjes en ook na een wasbeurt blijven de haartjes lekker zacht. De kwast is te koop bij een H&M waar ze een make-up afdeling hebben en kost €4,95. Niet duur voor zo’n fijne én mooie kwast!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s