BY LOULOU

1
Cadeautjes tijd! By LouLou hebben jullie een tijdje geleden ook voorbij zien komen op mijn blog. Toen kocht ik een LSB, Little Smart Bag van dit Nederlandse merk. Ze staan bekend om deze portemonnee’s, die je ook als clutch kunt gebruiken. Ik heb toen een Anaconda gekocht. Een witte portemonnee met slangenprintje. Ik vind hem nog steeds hartstikke mooi, vooral de combinatie van wit met gouden detail blijf ik mooi vinden. Hij wordt alleen snel vies, maar dat houd je bij een witte, leren portemonnee. Nu kreeg ik van de nieuwe collectie twee producten opgestuurd en die ga ik vandaag aan jullie laten zien want wat zijn ze mooi!

2
De dustbag waar het pakketje in komt vind ik heel leuk. Zo kun je hem goed opbergen als je de spullen een tijdje niet gebruikt, zonder dat het vies wordt. Het geeft mij ook een gevoel van luxe. Je krijgt zo’n tasje vaak ook bij een designer tas.

3
4
5
Het tasje
Dit tasje vind ik een hele mooie uitstraling hebben. Je voelt dat de stof van goede kwaliteit is. Hij ligt heel fijn in de hand, als een echte clutch. Er zit ook een hengsel bij zodat je hem echt als tasje kan dragen, maar ik vind een clutch veel chiquer en fijner met uitgaan.

Dat By LouLou erin gegraveerd staat vind ik een mooi detail. Het staat subtiel weergegeven waardoor je het merk vooral ziet als je erop let. Ik vind het mooi dat het er niet zo schreeuwerig opstaat.

Op de voorkant heeft hij een groot vak. Hierin zit een spiegeltje en het bekende streepjes patroon is ook hierin doorgevoerd. Mijn telefoon past hier, in tegenstelling tot mijn andere SLB, makkelijk in. Super fijn!

6
De binnenkant heeft het bekende streepjespatroon en véél ruimte voor pasjes. Super fijn vind ik dit, zo heb je alle pasjes bij je. Wel lijkt het mij veel werk om elke keer mijn pasjes uit mijn portemonnee te halen en ze hierin over te laden. Maar als je dit tasje ook als portemonnee gaat gebruiken is dat natuurlijk geen probleem. In het midden kun je een pen doen; handig!

8
7Paspoorthouder
Yes, hier ben ik zo blij mee! Al lange tijd wilde ik zo graag een hoesje voor mijn paspoort. Ik heb geen ID kaart meer, die is verlopen, dus ik moet tegenwoordig als ik een uitstapje maak naar bijvoorbeeld Duitsland mijn paspoort meenemen. Op deze manier beschadigd hij veel minder snel, is hij goed beschermd en kan ik naast mijn paspoort er ook papieren en pasjes in bewaren.

9
10
Vergelijking
Nog even ter vergelijking: mijn huidige SLB portemonnee en de nieuwe. Je ziet hier goed dat er een groot verschil in grootte zit. In de witte SLB past mijn mobiel net niet. In de grijze past hij wel! Dit vind ik een heel groot voordeel, zo hoef ik niet nog een apart tasje mee te nemen om de SLB in te doen. Ik blijf de witte lekker als portemonnee gebruiken en de grijze wordt mijn clutch. De witte SLB heeft ook de gouden details en de gouden Eiffeltoren eraan hangen, de grijze heeft dit niet. Dit vind ik niet erg, hooguit een beetje jammer omdat dit wel een kenmerk is van By LouLou.

11
Conclusie
Ik ben heel blij met mijn nieuwe By LouLou set! De kwaliteit is heel goed, maar omdat het een natuurproduct is is het wel verstandig om ze even in te spuiten met een daarvoor bestemde spray. Mijn witte SLB blijf ik gebruiken als portemonnee, de grijze ga ik als clutch gebruiken bij wat chiquere gelegenheden. De paspoorthouder doe ik om mijn paspoort zodat hij in style beschermd blijft.

De clutch is €99,99 en de paspoorthouder €19,99 en komen uit de nieuwe collectie van By LouLou.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s