NEW IN: Primark zonnebril

1
Ronde zonnebrillen; dé trend voor komende zomer. Zelf moest ik er erg aan wennen. Het gaf mij een beetje een John Lennon gevoel. Maar steeds vaker zag ik mijn favoriete bloggers hun ovale variant verruilen voor een ronden. De ronde bril is voor Maja Wyh zelfs een signature item geworden. Het staat haar zó goed dat ik het zelf ook wilde uitproberen. En toen ik hem zag voor €1,50 bij Primark kon ik hem natuurlijk niet laten liggen.

2
3
Wat ik mooi vind aan de bril is naast de vorm, ook het patroon dat erop zit. Het is een soort luipaard print in bruin en donkerbruin. Heel classy en maakt het een stuk specialer dan dat hij alleen een bruine kleur zou hebben.

4
5
De bril is van plastic gemaakt, maar dat vind ik niet erg. Ik heb Rayban voor tijdens het autorijden en deze bril is vooral om mee te nemen in mijn tas. En voor dat geld is het ook minder erg om áls hij kapot gaat een nieuwe te moeten kopen. Ik vind hem heel stijlvol. Het is even wennen omdat een ronde bril toch een hele andere uitstraling geeft aan mijn gezicht dan een pilotenbril of cat-eye bril bijvoorbeeld. Toch is het leuk om af te kunnen wisselen! Ga jij meedoen aan de ronde zonnebrillen trend?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s