Essie Color Icons

1
Essie heeft al een tijdje iets heel leuks op de markt, namelijk de color icons. Dit zijn setjes met drie kleuren die Essie heeft uitgebracht, die door de jaren heen uitgegroeid zijn tot echte iconen. Ik heb het fabuleus setje en daarin zitten de kleuren: Madamemoiselle uit 2000, Fifth Avenue uit 2003 en Mint Candy Apple uit 2008. Leuk om op deze manier kennis te maken met drie Essie kleurtjes!

2
3

De verpakking vind ik er mooi uitzien. Het logo van essie valt goed op en de uitstraling is clean en luxe. Ik vind het leuk gedaan dat ze de namen van de nagellakjes op de verpakking hebben gedrukt, zo weet je meteen met welke icon je te maken hebt. Op het eerste gezicht is fifth avenue mijn favoriet!

4

De nagellakjes
Zoals je ziet zijn de flesjes langwerpiger dan we van Essie gewend zijn. In een gewoon lakje zit 13,5 ml. In deze flesjes zit in ieder 5 ml. Een stuk minder dus, maar precies genoeg om hierdoor een kleur uit te proberen. In totaal heb je dus 15 ml aan nagellak als je dit pakketje koopt.
3
2

Swatches
De swatches zien er prima uit. Ik draag op alle drie de nagels maar één laagje zodat je kan zien hoe goed hij dekt na een dun laagje. Zoals je ziet is dekt koraalkleurige Fifth Avenue (op mijn middelvinger) ontzettend goed. Hij glanst ook heel erg mooi. Dit is mijn favoriet van de drie, zoals ik al had verwacht. Ook de mintgroene Candy Apple (op mijn wijsvinger), vind ik mooi. Hij dekt nog niet helemaal in één laagje, maar met een tweede laagje erop zou dit zeker voldoende zijn voor een mooi resultaat. Ik draag niet vaak dit soort kleurtjes, vind het een beetje kinderlijk. Maar hij is denk ik wel erg mooi in de zomer met een wit shirt en een shortje, lekker ’s zomers. De laatste kleur Madamemoiselle is ook de kleur die het langst al in de collectie van Essie zit. Deze draag ik op mijn ringvinger en vind ik heel erg mooi. Ik draag nooit kleurtjes die niet dekkend zijn, maar bij deze geeft het juist een chique en verzorgde uitstraling. Hij geeft een zachtroze glanslaagje af. Wel vind ik het dan een must om je eigen nagels goed verzorgd te hebben. Ik vind zo’n doorzichtig lakje dus niet mooi als je van die vieze randjes onder je nagels hebt.

Conclusie
Ik ben heel tevreden over deze drie kleurtjes! Zelfs het niet dekkende kleurtje Madamemoiselle vind ik wel iets hebben! Het is leuk om op deze manier drie van de best verkochte kleuren van Essie uit te proberen. Essie Color Icons worden verkocht bij verschillende drogisterijen. Maar bij Big Bazaar is hij het goedkoopst en betaalde ik maar €3,99 voor dit setje. Echt een koopje dus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s