HEMA Easy Shine Lipbalm 05

1
HEMA heeft een nieuwe lijn uitgebracht van lipbalms. Deze potloden voor je lippen zitten tussen een lippenstift en een verzorgende lippenbalsem in. Vandaag laat ik jullie de kleur 05 zien.

2
Ik kies niet snel voor een lief, zacht roze kleurtje. Ik draag het liefst een rode of berry kleur op mijn lippen. Toch besloot ik een keer voor een kleurtje te kiezen die ik elke dag zou kunnen dragen. Misschien draag ik hem dan vaker en zo voorzie ik mijn lippen van een mooi kleurtje én verzorg ik ze meteen.

Uiterlijk
Het uiterlijk van de lipbalm vind ik heel mooi! Door de dop weet je meteen welke kleur je pakt uit je stash. Het zwarte in combinatie met de zilveren letters vind ik chique ogen. Ik ben sowieso fan van HEMA. Van de kantoorartikelen tot de make-up: ik vind dat ze de laatste jaren écht een stap in de goede richting hebben gemaakt met hun producten en de uitstraling daarvan.

swatches
Swatches
Naast dat je mij eindelijk met mijn krullende haar ziet, zie je hier ook de lipkleur! Een heel lief kleurtje en inderdaad een kleur die je kan omschrijven als my lips but better. Ik vind het wel mooi! Perfect om elke dag te dragen. Ze blijven goed zitten. Een hapje en een drankje overleeft deze kleur niet, maar dat is ook niet gek omdat het van oorsprong toch echt een balsem is maar dan met een kleurtje. Maar dat is niet erg, ik stift wel een keertje extra voor deze prijs.

De lipbalms van HEMA kosten €3,50 en komen uit de nieuwe collectie.

Een reactie op “HEMA Easy Shine Lipbalm 05

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s